Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Першокурсники УжНУ про підсумки семестру й підготовку до зимової сесії (ФОТО)

27 грудня 2019 р., 08:25

Усім відомо, що студентське життя насичене, різноманітне й цікаве, а тому й проходить надзвичайно швидко.

Здається, тільки вчора першокурсники святкували посвяту в студенти, аж ось уже й настав час перших у житті іспитів у вищій школі. За ці чотири місяці першокурсники встигли багато: знайомились з новим містом, університетом, знайшли нових друзів, відзначали Дні першокурсника й змагались на «Студентській осені 2019», а між цим усім треба було знаходити час і вчитися! А як ужнівським першокурсникам все це вдавалося, і чи готові складати першу зимову сесію розповідаємо далі.

{g}

Каріна Клибанова, студентка факультету суспільних наук, спеціальність «психологія»: «Ужгород – це моє рідне місто, тут я народилася тож проживаю з батьками. Я не пожалкувала, що обрала цю спеціальність, адже навчатись психології мені дуже до вподоби, моїм найулюбленішим предметом цього семестру був саме практикум з психології. Подобається загальна атмосфера на факультеті, а також те, що можна легко знайти спільну мову з викладачами, запитати про щось чи домовитися. Насправді, протягом семестру я багато вчилась, готувалась на практичні заняття, уважно слухала лекції, тож ця сесія пройде у мене дуже спокійно, адже всі іспити у мене вийшли «автоматом».

Валерія Тегза, студентка факультету здоров’я та фізичного виховання, спеціальність «спеціальна освіта»: «Я приїхала навчатись з м. Хуст. Разом з дівчатами винаймаємо квартиру. Ужгород – надзвичайно красиве місто та комфортне для проживання й навчання. Ці місяці мені запам’ятаються на все життя. Зокрема, я встигла взяти участь у «Міс факультету здоров’я та фізичного виховання» та вибороти титул другої віце-міс. Навчатися складно, особливо непросто було спершу, проте з часом ти освоюєшся і звикаєш до цього ритму, зараз вже значно легше. Колектив наш дружній, а це дуже допомагає. До сесії також готуємося разом, так значно веселіше».

Сергій Ондрик, студент інженерно-технічного факультету, спеціальність «прикладна механіка»: «Народився на Перечинщині, там і проживаю та щодня їжджу в Ужгород на пари. Мої шкільні друзі вибрали інші факультети, бачимося не так часто, а в себе на факультеті я знайшов багато нових друзів, з викладачами теж вдалось знайти спільну мову. Навчатись виявилось дуже непросто, фах складний. Найбільше поки що мені сподобалось вивчення дисципліни «техніка конструктивних матеріалів». До частини іспитів буду готуватись і складати, частину вдалось отримати «автоматом». Надіюсь на стипендію, але побачимо чи у мене вийде її отримувати після сесії».

Анна-Марія Гецко, студентка філологічного факультету, спеціальність «журналістика»: "Я ужгородка, школу закінчувала також тут. Якщо порівнювати навчання у школі з навчанням в університеті, то, звісно, навчатись в університеті набагато складніше, проте і набагато цікавіше! Можу сказати, що навіть трохи важче тут навчатись, ніж я думала в шкільні роки. Але коли здобуваєш освіту на омріяній спеціальності, то кожен предмет стає твоїм улюбленим. Тому певні труднощі, таким чином, компенсуються. Та й взаємини і з одногрупниками, і з викладачами склалися чудово. Більшість іспитів, заліків у мене вийшли «автоматом», а до деяких я вже почала готуватись".



Ганна Фельцан,

Інформаційно-видавничий центр


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp