Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегово зустрічало Героїв (ФОТО)

5 вересня 2014 р., 14:03

Міліціонери повернулися з зони АТО.



В актовому Міліціонери залі Берегівського районного управління МВС сьогодні вітали шістьох працівників, які нещодавно повернулися із бойового відрядження в зону АТО.

Громада міста вирішила долучитись до вітань, аби офіцери міліції – чотири капітани та два майори – відчули, що їхній мужній вчинок гідно оцінений тими, для кого, власне, й несуть службу правоохоронці.
Відтак, міліціонерів привітав берегівський чоловічий хор "Купаж", який заспівав Молитву та побажав бійцям многая благая літ, у супроводі хору був також виконаний Гімн України. Священик православної церкви Київського патріархату подарував кожному з тих, хто побував у небезпечному відрядженні, по іконці зі святими охоронителями.

Учні низки освітніх закладів міста вручили міліціонерам квіти та дитячі малюнки, які стали в новітній визвольній війні оберегами українських воїнів. Активна громада міста також виклопотала для шістьох офіцерів та членів їхній родин право на безкоштовне відвідання термального басейну протягом трьох місяців.

Мукачево.net


ветеран 06.09.2014 10:09 IP: 179.252.179.213
Дуже цікаво,чому ж на фото не видно жодного з ветеранів міліції? Адже серед колишніх правоохоронців є чотири депутати ,із яких двоє міської,один районної та та один обласної рад,а також один сільський голова. Керівництво райвідділу міліції завжди наголошувало,що ветерани ОВС вважаються золотим фондом правоохоронців. Виходить,що це тільки на словах. Як видно із проведеного заходу, ветерани при таких зустрічах керівництву зовсім не потрібні. При розмові з головою ветеранської організації Пауком І.В., він наголосив,що про даний захід його не попереджено,хоча напередодні та в день його проведення, він декілька разів особисто спілкувався з посадовими особами РВ. З цього приводу він мав особисту розмову з працівникомом кадрового апарату,який заперечував про його проведення. . Смішно і грішно та виникає звапитання: для чого взагалі при РВ УМВС функціонує ветеранська організація? По даному питанню хотілося б почути відповідь керівництва відділу,насамперед В.О.Начальника Поповича Р.І. та керівника сектору кадрового підрозділу Михайлова В.І.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp