Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Російському акторові Сватів дозволили в'їзд в Україну - ЗМІ

4 січня 2020 р., 10:18

СБУ дозволила в'їзд в Україну Федору Добронравову ще в червні 2019 року. Тоді суд визнав незаконним обмеження акторові права на в'їзд у країну.

СБУ дозволила в'їзд на територію України російському акторові Федору Добронравову. Про це з посиланням на відповідь відомства на журналістський запит повідомляютьУкраїнські новини в п'ятницю, 3 січня.Відповідно до опублікованої відповіді, заборона була скасована ще в червні 2019 року. Таке рішення прийняв суд, визнавши обмеження Добронравову на в'їзд у країну незаконним.Нагадаємо, в листопаді 2017 року Добронравову заборонили в'їзд в Україну на три роки за підтримку анексії Криму і незаконні, з точки зору українського законодавства, відвідування території півострова.У січні 2018 року телеканал 1+1 оскаржив заборону на в'їзд для Добронравова. У березні 2019 року Окружний адмінсуд Києва зняв заборону на в'їзду в Україну російському акторові Федору Добронравову.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp