Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Винахідливість контрабандисту не допомогла (ФОТО)

20 січня 2020 р., 11:40

Доведеться відповідати

Нещодавно, серед ночі, прикордонникам Чопського загону вдалося викрити хитрий план контрабандиста, придуманий з метою незаконного заробітку.

О другій годині ночі у пункт пропуску «Тиса» на в’їзд в Україну прибув мікроавтобус «Citroen», яким керував 24-річний закарпатець. Враховуючи відомчі профілі ризиків, прикордонний наряд спільно з митниками вирішили перевірити автомобіль поглиблено. 

Під час огляду транспортного засобу у ньому було виявлено сховок. У спеціально виготовленому подвійному днищі салону мікроавтобуса перевозили 425 пар чоловічих брюк з джинсової тканини загальною вагою 330 кг. Доступ до тайника став можливим після демонтажу обшивки та листів фанери, які кріпилися за допомогою шурупів до спеціально виготовленого металевого каркасу.У встановленому законодавством порядку мікроавтобус «Citroen» 2007 року випуску та виявлений у ньому контрабандний товар вилучено. Вартість одягу наразі встановлюється, сума оцінки транспортного засобу склала майже 182 тисячі гривень.
Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp