Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Людмила Симочко виступила із запрошеною доповіддю в Болонському університеті (ФОТО)

5 лютого 2020 р., 14:50

Днями в одному з найстаріших Європейських університетів Італії пройшла Міжнародна конференція «Regendering Science.

For an inclusive research environment», яка була присвячена питанням інклюзивних досліджень у довкіллі. Конференцію проведено за сприянням консорціуму провідних Європейських університетів.

У роботі наукового форуму прийняли участь провідні вчені з Великої Британії, Італії, Франції, Німеччини, Іспанії, Швейцарії. Доцентка Людмила Симочко представляла на заході Ужгородський національний університет та Інститут агроекології і природокористування НААНУ. На засіданні вона презентувала доповідь «Diversity in research on Food security and risks assessment for human health in Ukraine» у який висвітлила основні проблеми харчової безпеки в Україні та оцінку ризиків для здоров’я людини. Загалом, у конференції прийняли участь понад 200 науковців з 7 країн. Доповіді учасників опубліковано у збірнику.

Наприкінці заходу відбулось спілкування науковців у форматі B2B, що дало змогу обговорити сучасні світові тенденції у галузі енвайронментальних досліджень та основні аспекти імплементації гендерної рівності у науці, а також можливі напрямки міжнародної співпраці.


За інформацією біологічного факультету

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp