Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Заступник голови Закарпатської ОДА поїхав у Львів (ФОТО)

4 березня 2020 р., 13:40

Ось такі реалії

Захід відбувається у рамках циклу публічних регіональних консультацій «Через консенсус – до змін у Конституції у частині децентралізації», ініційованих Офісом Президента України, Міністерством розвитку громад та території України, а також Комітетом Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування. Участь у консультаціях беруть представники Львівської, Волинської та Закарпатської областей .

Від Закарпатської області на обговоренні конституційних змін присутні заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк, начальник Управління містобудування та архітектури Закарпатської ОДА Микола Пігуляк, представники органів місцевого самоврядування, в тому числі об’єднаних територіальних громад області, а також виконавчий директор Закарпатського регіонального відділення Асоціації міст України Олег Лукша разом із консультантом з комунікацій Станіславом Данком.

На початку публічної консультації до учасників з вітальними словами звернулися голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, голова Волинської обласної ради Ірина Вахович, заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк, а також заступник Міністра розвитку громад та територій України В’ячеслав Негода. «Без конституційних змін, які ми збираємося з вами обговорювати, реформу місцевого самоврядування та територіальної організації державної влади завершити неможливо. Саме зміни до Основного закону мають забезпечити невідворотність тих перетворень, які ми розпочали кілька років тому, закріпити їх» - сказав делегатам від областей пан Негода.

Друга частина заходу відбудеться у форматі регіональних панельних дискусій.

Закарпатське РВ АМУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp