Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські рятувальники вчили середнянців правилам пожежної безпеки

11 березня 2020 р., 16:45

Одним з головних завдань рятувальників є профілактика виникнення пожеж у житловому секторі та загибелі людей на них

Саме тому фахівці Ужгородського міськрайонного відділу У ДСНС України у Закарпатській області разом із представниками органу місцевого самоврядування та соціальними працівниками провели пожежно-профілактичні заходи у смт Середнє.

Особливу увагу під час проведення відпрацювання рятувальники зосередили на незахищених верствах населення, які є найбільш уразливим до численних небезпек: багатодітні сім’ї, самотні літні люди, а також неблагополучні родини чи особи, що зловживають алкоголем.

Під час даного заходу рятувальники поспілкувалися із багатьма місцевими жителями. Людям роз’яснили правила пожежної безпеки у побуті, правила поводження з електрообладнанням, відкритим вогнем, наголосили на обережності під час використання пічного опалення та нагадали правила використання вогнегасниками. Крім того, фахівці ДСНС звернули увагу на порушення, які рекомендується усунути, аби застерегти себе від виникнення пожеж.

Не оминули рятувальники своєю увагою і учнів Середнянської ЗОШ І-ІІІ ст. З ними провели бесіду-інструктаж щодо дотримання основних правил пожежної безпеки вдома та у школі.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp