Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Чернівцях розповіли про кількість підозр на COVID-19

16 березня 2020 р., 15:50

Загальна кількість госпіталізованих досягла 30 осіб, проте п'ятеро з них вже виписані.

У Чернівецькій області через підозри на COVID-19 були госпіталізовані 30 осіб, з них п'ятеро вже виписані. Про це на брифінгу в понеділок, 16 березня, повідомила заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Наталія Гусак.

"У нас були госпіталізовані 30 осіб. З цих 30 людей семеро вже мають два негативних результати. Тобто, п'ятьох з них ми вже виписали з Обласної клінічної лікарні з інфекційного відділення", - сказала вона на брифінгу в Чернівцях у понеділок.

При цьому Гусак додала, що поряд з позитивними результатами на коронавірус є низка негативних, і найближчим часом ОДА уточнить інформацію про те, скільки підозр зняті.

За словами Гусак, в понеділок також отримали перший негативний результат від пацієнта, у якого спочатку результат на COVID-19 виявився позитивним, і якщо через два дні його тест все ще буде негативним, його випишуть.

Вона зазначила, що частина людей, котрі контактували з двома пацієнтами, у яких раніше виявили випадки захворювання на коронавірус, госпіталізовані, а частина перебувають в самоізоляції, і у всіх них відібрані зразки для діагностування інфікування коронавірусом.

Гусак наголосила, що вік пацієнтів з підозрами на коронавірус і пацієнтів з підтвердженими випадками називати не будуть.

Також вона зазначила, що в Обласній клінічній лікарні Чернівецької області є 19 апаратів штучної вентиляції легенів, два з них очікують з ремонту. Також у понеділок ОДА відправила запит на Кабінет міністрів України і Раду національної безпеки та оборони про надання додаткових апаратів штучної вентиляції легенів високого класу.

Раніше повідомлялося, що першого українця з COVID-19 готуються виписувати.

Нагадаємо, всього в Україні п'ять підтверджених випадків захворювання, чотири з них - в Чернівцях. Жінка в Житомирській області померла.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp