Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Крадію все з рук не зійшло (ФОТО)

1 квітня 2020 р., 11:15

24-річний ужгородець з-під під’їзду будинку у м.Мукачеві викрав чужий велосипед і перепродав його. Двохколісний транспорт поліція розшукала і передала власнику.

За фактом крадіжки триває слідство.

З повідомленням про крадіжку велосипеду вартістю понад 3 тисячі гривень звернувся 62-річний мукачівець. Чоловік повідомив, що на вул.Я.Мудрого, під будинком свого товариша, він залишив пристебнутим транспортний засіб, а коли повернувся - на місці його вже не було.

Працівники кримінальної поліції Мукачівського відділу за допомогою камер зовнішнього відеонагляду встановили особу причетну до крадіжки. Ним виявися 24-річний житель Ужгорода. Молодий чоловік пошкодив замок на велосипеді, викрав його і того ж вечора перепродав.

За фактом крадіжки у поліції розпочали слідство за ознаками ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України. Ужгородцю повідомили про підозру у вчиненні злочину. Справу з обвинувальним актом слідчі скерували до суду, який і визначить покарання крадію.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp