Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зеленський підсумував ситуацію з пожежами та COVID

15 квітня 2020 р., 08:52

Глава держави запевнив, що ситуація з пожежами в зоні ЧАЕС стабілізувалася. Проблеми з пандемією також поступово вирішуються.

Президент Володимир Зеленський прокоментував ситуацію з пожежею в чорнобильській зоні відчуження і розповів про плани щодо боротьби з COVID, про що стало відомо з відеозвернення в Telegram."Я почну з розповідь про пожежі в лісах Зони відчуження. Щодня протягом останнього тижня голова ДСНС повідомляє про ситуацію. Вчора подолані шість вогнищ вогню. Загрози для атомної електростанції, сховища відпрацьованого палива та інших критичних об'єктів немає. Відкритий вогонь у зоні відчуження поки не спостерігається. Вже затримані особи, які спровокували виникнення пожежі, понесуть сувору відповідальність", - повідомив президент.За його словами, що стосується боротьби з пандемією, то днями Україна очікує прибуття 3 літаків, які продовжують доставляти засоби індивідуального захисту і медичне обладнання."На наступному тижні заплановано прибуття 8 літаків з цінними вантажами. Робота не зупиняється.Аналізуючи статистику хворих в Україні в останні дні, можна відзначити певну стабілізацію. Різкого стрибка не відбулося - завдяки свідомості громадян, які дотримуються самоізоляції. І це слід продовжувати. Повинні чітко усвідомити: розслаблятися рано. Розслаблятися небезпечно. Тому ще раз закликаю вас на Великодні свята бути вдома", - підсумував Зеленський.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp