Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У ЗСУ шість нових випадків COVID-19

27 квітня 2020 р., 10:57

З початку епідемії серед військових одужали 18 осіб і померли 2 людини.

Загальна кількість заражених досягла 44.У Збройних силах України станом на ранок понеділка, 27 квітня, зафіксували 44 випадки захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19. З них шість - за минулу добу, повідомляє прес-служба командування Медичних сил ЗСУ.

"На 07:00 27 квітня в Збройних силах України зареєстровано 44 хворих на гостру респіраторну хворобу Covid-19, викликану коронавірусом SARS-CoV-2. Також за період пандемії одужали 18 осіб і 2 летальних випадки... За минулу добу зареєстровано 6 новий випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-199", - йдеться в повідомленні командування Медсил.

Кількість видужалих і померлих за добу не змінилася.

На ізоляції, в тому числі самоізоляції, перебуває 361 особа. Кількість особового складу, у якого закінчується ізоляція в найближчі три доби, - 117 осіб.

З нововиявлених хворих двоє перебувають в установах охорони здоров'я (ВМКЦ Північного регіону), ще четверо військовослужбовців лікуються вдома в Харківській області під наглядом медичної служби.

Там також зазначили, що стан здоров'я пацієнтів задовільний, вони отримують необхідне лікування.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося про один новий випадок зараження в армії.

Усього в Україні за останніми даними 9009 випадків зараження коронавірусом. З них 392 за останню добу.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp