Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Курсанти ЛДУ БЖД в умовах карантину надають посильну допомогу закарпатцям

16 квітня 2020 р., 15:30

Подібні акції вкрай важливі для громадськості, адже вони демонструють те, що рятувальники завжди готові допомогти усім, хто цього потребує

Курсанти Львівського університету безпеки життєдіяльності, котрі направлені на навчання від Закарпатської області та у зв’язку з карантином перебувають за місцем проживання, долучилися до волонтерського руху.

Спільно із представниками соціальних служб, дотримуючись заходів безпеки, майбутні надзвичайники Міжгірського та Іршавського районів, розносили продовольчі пакети для вразливих до короновірусу верств населення. Особливо актуальною дана тема є напередодні Великодня, коли весь християнський світ готується відмічати Воскресіння Господнє, а перестарілі та одинокі громадяни з фінансових причин не мають можливості зустріти свята.

Подібні акції вкрай важливі для громадськості, адже вони демонструють те, що рятувальники завжди готові допомогти усім, хто цього потребує.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp