Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Освітяни Закарпатських ОТГ вчилися освітньому процесу в умовах дистанційного навчання

14 травня 2020 р., 16:58

Керівники освіти громад Закарпатської та Тернопільської областей взяли участь в онлайн-семінарі "Розвиток освітньої спроможності в громадах", присвяченому організації ефективного освітнього процесу в умовах дистанційної освіти.

Захід організував Закарпатський РО Програми «U-LEAD з Європою». Проводили семінар експерти з освіти Програми "U-LEAD з Європою" Сергій Дятленко та Алевтина Седоченко.

Як зазначили експерти, дистанційне навчання, на яке перейшли школи в зв’язку з карантином, оголило та пришвидшило (або пришвидшить) вирішення освітніх проблем, які замовчувалися на всіх рівнях. Мова про нормативну базу, кваліфікацію вчителів, забезпеченість навчального процесу тощо. З переваг дистанційного навчання відзначили великий ріст інформаційної освітньої бази, а також залученість до освітнього процесу батьків і родини, налагодження комунікації між школою та батьками.

Під час семінару учасники мали нагоду ознайомитися з практиками підвищення професійного рівня вчителів, ефективної взаємодії освітніх управлінців та педагогічних працівників в умовах дистанційної освіти та поділитися власним досвідом і спостереженнями.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp