Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зарічанська ОТГ завершує роботу з розробки стратегії розвитку

26 травня 2020 р., 17:14

Вчора Зарічанська ОТГ провела третє засідання робочої групи з розробки стратегії розвитку громади, організоване Закарпатським РО Програми «U-LEAD з Європою».

Участь в ньому взяли, зокрема, керівник Закарпатського Офісу Микола Сюсько та радниця з питань регіонального розвитку Жанна Соловйова.

Головним питанням наради стало формування бачення розвитку ОТГ, опрацювання стратегічних і операційних цілей, розгляд слабких та сильних сторін громади, оцінка можливостей та загроз. Крім того, Жанна Соловйова представила учасникам напрацювання по SWOT-аналізу, проведеному спільно з Зарічанською сільрадою.

«Засідання пройшло дуже активно, члени робочої групи дискутували з усіх питань, що обговорювалися, – зазначила пані Жанна. – Дуже важливо, що не всі однаково мислять, мають різні точки зору на розвиток громади. Це робить громаду стабільнішою. Жвавий режим та дискусії є найбільшою цінністю робочих зустрічей. В ході таких обговорень з’являється розуміння, що важливо дійти до спільного знаменника. Це призводить до загального успішного результату».

Наступне засідання робочої групи стане заключним перед розглядом проєкту стратегії розвитку на сесії сільради. Точна дата проведення стане відомою пізніше.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp