Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські прикордонники знову затримали нелегалів

17 березня 2014 р., 16:31

В умовах здійснення спеціальних заходів з посилення охорони кордону та протидії незаконній міграції співробітники Держприкордонслужби докладають усіх зусиль для забезпечення законності та правопорядку на кордонах з країнами Євросоюзу.

Так, в ході перевірки держрубежу прикордонники відділу «Великий Березний» Чопського загону затримали двох чоловіків, які у незаконний спосіб намагались дістатись до Словаччини. Один з порушників назвався вихідцем з Нігерії, інший – з Гвінеї. 

Також група реагування відділу «Чоп» за 200 метрів від держрубежу затримала двох громадян Грузії. Чоловіки прямували до Угорщини залізничними коліями. Документів мандрівники, які намагалися уникнути прикордонного контролю, при собі не мали. Нагадаємо, що в ході проведення пошукових заходів минулої доби правоохоронцями Чопського загону із застосуванням технічних приладів та з допомогою розшукових собак було виявлено та затримано дві групи із 6 та 27 осіб. 

Усі затримані виявилися громадянами Афганістану та Сирії. Слід також зазначити, що таких чисельних груп незаконних мігрантів прикордонники Чопського загону не затримували протягом 5 останніх років.
Державна прикордонна служба

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp