Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські ОТГ навчалься підготовці проєктів та пошуку коштів

24 червня 2020 р., 18:20

Пошук коштів на реалізацію проєктів та підвищення якості своїх проєктів – ці теми стали основними під час тренінгу “Управління проєктами: основні інструменти”, який провів вчора, 23 червня, Закарпатський РО Програми «U-LEAD з Європою».

Він став завершальним в серії тренінгів із проєктного менеджменту, який у першому півріччі провела експертка Програми з питань регіонального розвитку Жанна Соловйова.

«За цей час ми пройшли з громадами великий шлях – пройшли в теорії та на практиці всі етапи розробки проєктів. Спеціалісти громад вже підготували ряд проєктів, які ми спільно доопрацьовували. Думаю, цей досвід стане громадам у пригоді, – поділилася враженнями Жанна Соловйова. – Закарпаття має унікальні можливості для розвитку і ними просто гріх не скористатися. В разі грамотного менеджменту громади матимуть дуже великі можливості».

Під час вчорашнього тренінгу тренерка докладніше зупинилася на темі файндрейзингу та якості проєктів, спільно з учасниками працювала над удосконаленням вже написаних проєктів, а також ділилася випадками зі свого 13-річного досвіду в проєктній діяльності. Учасників цікавили перші кроки новостворених громадських організацій, потенційні донори, готові працювати з новачками, успішні приклади громад та громадських організацій тощо.








Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp