Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Українці заплатили 1,8 млрд грн боргів за ЖКГ

1 серпня 2020 р., 09:31

Нарахування за звітний період становлять 7,7 млрд грн., решта 23,6% суми були сплачені в рахунок погашення заборгованості.

Українці в червні заплатили 9,5 млрд грн за житлово-комунальні послуги з урахуванням електроенергії. Про це у п'ятницю, 31 липня, повідомила Державна служба статистики.Нарахування за звітний період становлять 7,7 млрд грн., решта 23,6% суми були сплачені в рахунок погашення заборгованості.При цьому заборгованість населення за послуги ЖКГ на кінець червня 2020 року скоротилася на 2 млрд грн - до 59,7 млрд грн.Станом на 30 червня борги домогосподарств за газ становлять 22,9 млрд грн, за опалення та гарячу воду - 18 млрд грн, за електроенергію - 5,5 млрд грн, за водопостачання і водовідведення - 5,5 млрд грн. Заборгованість із квартплати становить 5 млрд грн, за вивезення сміття - 1 млрд грн.Як повідомлялося, Кабмін змінив розрахунок тарифів ЖКГ. Підприємства теплоенергетики тепер зможуть під час розрахунку тарифів використовувати середню ціну газу за попередній опалювальний сезон.Раніше прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що в наступному опалювальному сезоні комунальні платежі можуть зменшитися через зниження ціни на газ.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp