Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Активісти в Києві підпалили димові шашки біля будівлі МВС

1 серпня 2020 р., 11:34

В цілому ситуація спокійна, на площі перед МВС звучить музика, деякі з присутніх тримають у руках плакати.

Акція протесту під назвою Два роки з дня нападу на Катерину Гандзюк пройшла ввечері в п'ятницю, 31 липня, біля будівлі МВС у Києві. Про це повідомило інформагентство Укрінформ.Її учасники застосували димові шашки. Вони написали на асфальті перед МВС і закреслили червоною фарбою імена чиновників відомства, винних, на їхню думку, у саботажі розслідування нападу на Гандзюк.Потім учасники акції запалили димові шашки, вигукуючи прізвище глави МВС Арсена Авакова. 

В цілому ситуація спокійна. На площі перед МВС звучить музика, деякі з присутніх тримають у руках плакати.Як повідомлялося раніше, посольство США зробило заяву у справі Гандзюк, зажадавши правосуддя для Гандзюк і її родичів.Нагадаємо, на початку тижня в Офісі генпрокурора заявили, що справу про вбивство Гандзюк передали в суд. За організацію нападу на херсонську активістку судитимуть голову облради Мангера і колишнього помічника депутата Левіна.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp