Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатців згуртувала "спокійна" боротьба (ВІДЕО)

23 вересня 2014 р., 09:20

Любителі шашок традиційно зійшлися у партіях улюбленої гри.

Гра, що заспокоює. Так називають шашки їх любителі. Уже четвертий раз поспіль шашковий турнір у с. Копашнево зібрав інтелектуалів з усього Закарпаття.

Серед них не лише діти, а й дорослі та люди похилого віку. Позмагатись за звання найкращого шашкіста області міг кожен охочий.

Цьогорічний турнір з шашок зібрав 98 учасників з усіх куточків Закарпаття.

До слова, наймолодшому учаснику цьогорічного турніру 9 років, а найстаршому 77. Семирічний Арсеній хоч і не бореться за перемогу, та вже добре знається на шашках, адже грає з 4-х років. Може навіть розповісти, чим відрізняються шахи від шашок. 

Шашки заспокоюють, допомагають зосередитись, а також розвивають мислення. Закарпаття завжди славилось видатними шашкістами. Про них нещодавно написали книгу. Традиційно шашкові змагання проводять у селі Копашнево, що на Хустщині. Тут спортсменам-інтелектуалам завжди раді. Переможцями цьогорічного турніру стали: серед чоловіків Володимир Шопа з Мукачівського району, а серед жінок виборола перемогу Поляк Ольга з Іршави. Серед дітей фіналістами стали: Скоблей Сергій та Папп Ганна.

М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp