Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді визначили переможця конкурсу GPS-моніторингу автобусів на міських маршрутах

12 березня 2021 р., 16:26

Варто знати

Конкурс із визначення підприємства, яке наступні 5 років буде виконувати функції з організації та управління рухом автобусів на міських маршрутах із використанням системи GPS-моніторингу, відбувся сьогодні в Ужгородській міській раді.

Єдиний претендент на участь у конкурсі і став переможцем. Це житомирське товариство «Дозор Україна», яке вже працює у місті 5 років. Загалом підприємство надає послуги супутникового моніторингу громадського транспорту у 29 містах нашої країни, зокрема в Івано-Франківську, Рівному, Запоріжжі, Черкасах, Чернігові, Хмельницькому, Житомирі та інших.

Проєкт рішення про введення в дію результатів конкурсу щодо визначення переможця буде винесено на розгляд виконавчого комітету.

Однак нагадуємо: відповідно до Закону України від 17.03.2020 № 530-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» та наказу Генерального прокурора від 13.03.2020 № 147, допуск до адміністративних будівель органів прокуратури тимчасово обмежено та встановлено особливий порядок їх роботи. У зв’язку з цим у період карантину на всій території України ПРОВЕДЕННЯ ОСОБИСТОГО ПРИЙОМУ В ОРГАНАХ ПРОКУРАТУРИ ПРИЗУПИНЕНО.

При цьому із запитами, заявами чи зверненнями громадяни можуть звернутися в окружні прокуратури: письмово через поштовий зв’язок чи спеціальну скриньку, електронну пошту чи зателефонувавши на номер «гарячої лінії».


Ужгородська міська рада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp