Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Новий кінорекорд:20 мільйонів фільму "Мати" В’ячеслава Бігуна

19 березня 2021 р., 18:09

Знай наших

Кадри фільму «Мати» В'ячеслава Бігуна переглянули онлайн вже більше 20 мільйонів разів. Ця стрічка 2014 року свого часу зробила автора першим українським кінорежисером, чий фільм (немузичне відео) набрав мільйонні перегляди.

Фільм «Мати. В ім’я мільйонів» — екранізація оповідання Довженка, який вперше побачив світ в Естонії в 2014 році, здобув шість відзнак і численні номінації на кінофестивалях (зокрема і класу «А»). Фільм, який створювали таланти з близько 20 країн світу, показує велич і трагічну долю українки. Образи героїв Довженка представили такі актори, як Леся Липчук (Україна), Грем Даллас (Великобританія), Олександр Івашкевич (Естонія), Лана Ватцель (Хорватія) та інші.

Стрічка «Мати» та її матеріали вільно доступні онлайн (за посиланням https://bit.ly/2KIoVpS, при цьому автор не монетизує покази).

Нагадаємо, В’ячеслав Бігун визнаний за даними міжнародної кінобази IMDb найпродуктивнішим українським режисером за кількістю стрічок і здобутих нагород в останню декаду. В 2020 році він представив шість фільмів, один з яких «Многая літа. Стойко» — претендент на «Золоту дзиґу» 2021.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp