Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті поблизу кордону виявили 32 ящики контрабандних сигарет

19 березня 2021 р., 18:16

Рух шести невідомих у напрямку держрубежу помітив під час патрулювання прикордонний наряд відділу «Соломоново».

На допомогу військовослужбовцям одразу ж вислали групу реагування та посилили ділянку додатковими нарядами з розшуковими собаками.

Під час пошукових заходів на відстані 500 метрів від кордону група реагування знайшла 16 пакунків тютюнових виробів, вочевидь, підготовлених до переміщення на територію Угорщини. У пакунках знаходилося 16 000 пачок сигарет різних виробників без марок акцизного збору України.

У ході подальших перевірочних заходів, за декілька кілометрів від місця виявлення сигарет, правоохоронці зупинили два мікроавтобуси, в яких перебували шестеро осіб, ймовірно, причетних до контрабандної діяльності. Троє з них не мали з собою документів, що посвідчують особу. Чоловіків, що перебували у прикордонні без документів, притягнули до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму.

Виявлені контрабандні сигарети доставлено у прикордонний підрозділ. Їх буде передано співробітникам фіскальної служби. Тривають заходи по встановленню усіх обставин справи.



Пресслужба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp