Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Наслідки змін клімату для транскордонного регіону обговорять на онлайн-конференції

14 квітня 2021 р., 08:10

Вже сьогодні

У Закарпатській області розпочинається впровадження проєкту ,,Стратегія адаптації до змін клімату та заходи щодо пом'якшення їх негативних наслідків для транскордонного регіону Словаччини та України” (CLIMADAM) (далі – Проєкт), GGC01008, що фінансується в рамках Програми фінансового механізму EEA – GGC – Транскордонне співробітництво/ Належне врядування. Підзвітні установи. Прозорість.
Партнерами Проєкту із Словацької Республіки є Кошицький самоврядний край та Агенція підтримки регіонального розвитку Кошице, з України – Закарпатська облдержадміністрація, управління містобудування і архітектури облдержадміністрації, Інститут розвитку Карпатського регіону.
У середу, 14 квітня 2021 року, відбудеться міжнародна стартова онлайн-конференція Проєкту, організаторами якої є партнери із Словацької Республіки.
Під час конференції розглядатимуться питання викликів, які сьогодні стоять перед суспільством у зв’язку з зміною клімату та пошук можливих рішень на національному, регіональному та місцевому рівнях з метою адаптації до таких змін. Також окрему увагу буде приділено питанням розроблення транспортної моделі та плану сталої міської мобільності для міст України.
Початок о 09:00.
З порядком денним заходу можна ознайомитися за посиланням: http://www.arr.sk/userfiles/file/CLIMADAM/CLIMADAM_konferencia_program_ua.pdf
Конференція буде проходити у формі прямої трансляції за цим посиланням.
Під час проведення заходу 11.30-12.00 год. відбудеться пресконференція з вказаного питання, де після коротких виступів про співпрацю у боротьбі зі зміною клімату представники ЗМІ зможуть задавати питання. Пресконференція відбудеться дистанційно.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp