Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатських правозахисників запрошують до участі у конкурсі з відбору адвокатів!

2 червня 2021 р., 14:04

Варто знати

Для виконання основної місії системи безоплатної правової допомоги в Україні залучаються адвокати, які надають правову підтримку за рахунок держави у кримінальному провадженні та вразливим верствам населення. На Закарпатті до надання безоплатної правової допомоги вже залучено понад 100 адвокатів. Нині Координаційний центр з надання правової допомоги оголошує про проведення з 28 травня по 2 серпня 2021 року ХІІІ конкурсу з відбору адвокатів.


Тож запрошуємо адвокатів області, відомості про яких внесені до Єдиного реєстру адвокатів України, взяти участь у конкурсі.

Для цього необхідно:

З 28 травня по 28 червня 2021 року зареєструватися на вебсторінці http://contest.legalaid.gov.ua та:

· заповнити онлайн-анкету та біографічну довідку;

· зазначити адресу електронної пошти для отримання інформації у зв’язку з конкурсом;

· завантажити скановані копії: згоди на обробку персональних даних, заяви (форми яких встановлені Мін’юстом); усіх заповнених сторінок паспорта (чи іншого документа, що посвідчує особу); свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю; мотиваційного листа (до 500 слів), складеного у довільній формі.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp