Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

«Та, що танцює на хвилях»: ужгородська письменниця Вікторія Андрусів презентувала нову книгу (ФОТО)

5 червня 2021 р., 16:49

Йдеться про відому закарпатку, яка мешкає у США.

Презентація нової книги Вікторії Андрусів відбулася 4 червня у Закарпатському музеї архітектури та побуту в Ужгороді.

Під час заходу авторка розповіла сюжет нової книги, повідала, що під час написання своїх текстів часто навіть проговорює фрази, які згодом містяться на шпальтах. Каже, що історія української нелегалки Уляни, яка зустрічає свій шанс в обличчі кримінального боса – поєднує два світи. Світи, які з драми стають трагікомедією.

Під час презентації, присутні жваво обговорювали сюжет, спілкувалися на захоплюючі теми, питали у Вікторії Андрусів про книги та моралі в них, а ще – щиро тішилися змозі нарешті спілкуватися наживо, адже саме такі формати, за час пандемії встигли набути особливої цінності.

Наприкінці заходу Вікторія Андрусів висловила сподівання, що у її новій книзі кожен вичитає щось своє, знайде власні змісти і трактування історії Українки Уляни. Опісля, авторка охоче підписувала книги прихильникам і позувала для спільних фото. Атмосфера заходу була по-справжньому теплою, дружньою та творчою.

Фото з презентації – тут

Вікторія Лисюк, «Час Закарпаття»





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp