Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прокуратура розслідує масовій забір гравію з русла Тересви

1 жовтня 2014 р., 14:49

До злочину причетні мешканці села Калини та селища Дубове.

Днями на в мережі Інтернет з’явилась інформація про масовий забір гравію у селі Калини. З приводу цього голова Тячівської райдержадміністрації Петро Голубка зібрав термінову нараду з представниками правоохоронних, контролюючих органів району та спеціалістів державної адміністрації.

Як стало відомо, прокуратурою Тячівського району за даним фактом розпочато кримінальне провадження ще 17 вересня 2014 року. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Встановлено, що мешканці села Калини та селища Дубове без відповідних дозвільних документів за допомогою навантажувача та вантажних автомобілів здійснювали видобування піщано-гравійної сировини на землях водного фонду в руслі р. Тересва села Калини Тячівського району.

Крім цього, за дорученням голови райдержадміністрації створено робочу комісію з приводу вивчення даного питання.

Слід зазначити, що незаконний забір гравію є кримінально караним діянням і карається штрафом від чотирьохсот до семисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 6800 до 11900 грн.) або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк. Кількість видобутого не має значення, для кваліфікації важливий сам факт забору піщано-гравійної суміші.



Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp