Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сьогодні будуть всі відповіді і про втрати гравців в командах, і безкомпромісний футбол

4 жовтня 2014 р., 13:36

Новачок "Говерли" розповів про стан команди і її гру.

Один з останніх новачків «Говерли» Олексій Полянський ділиться враженнями і розповідає про підготовку до суботньої гри із «Зорею».

- Олексій, твоє прізвище з'явилось у заявці «Говерли» 1 вересня. Чим до цього займався? Як підтримував форму?

- Не хочу згадувати важкий час, тому, вибачте, не буду повторюватися розповідями про минуле. Це нехай буде відповіддю на дане питання.

- Як оцінюєш нинішній стан і положення своєї нової команди?


- Місце в турнірній таблиці не відповідає рівню гравців і в цілому команди, і в цьому напрямку робляться необхідні кроки для покращення ситуації. Сподіваюся, сьогодні не знайдеться вболівальника клубу і футбольного фахівця, який би не помітив зміни у грі «Говерли». Чемпіонат завтра не закінчується, тому працюємо, працюємо, працюємо. Все повинно налагодитися, і у нас ще будуть перемоги, вболівальники повинні вірити, що ми все робимо тільки заради перемоги і, звичайно, для них.

- «Говерла» жодного разу поки що не виграла, але програвала всього тричі не більше ніж з мінімальним рахунком, а при тобі всі три матчі завершилися внічию. Чого не вистачає для перемог?

- Тут я можу судити тільки з ігор, коли вже перебував у команді. Напевно, багато хто помітив, що нам в кінці матчів суперник постійно забиває необов'язкові м'ячі, які не відображають загального стану справ на полі, але ось саме так ми поки втрачаємо очки і поки не можемо зберегти переможний результат. Працюємо далі, оскільки без плідної постійної роботи, результат сам по собі не прийде. Всі гравці це прекрасно розуміють, і, що особисто я б відзначив, що з таким дружним, розуміючим колективом, ми ще не раз порадуємо наших уболівальників, саме заслуженими перемогами.

- Які враження залишилися від останньої досить яскравої кубкової зустрічі з «Металістом»?


- Гарне запитання, адже про «досить яскраві» зустрічі приємно чути від футбольних журналістів, які також є невід'ємною частиною великої кількості футбольних фахівців. Гра за напруженням була саме кубковою: багато боротьби, іноді жорстка, але не жорстока. Суддівство... пропускаємо, оскільки цю тему можуть обговорювати вболівальники та фахівці, а футболістам краще промовчати... Думаю, що результат не той, адже ми були ближчими до перемоги, створили більше моментів і були зобов'язані зберегти перемогу, але щось пішло не так. Прикро було, хоча гра партнерів по команді сподобалася, вже починає з'являтися свій малюнок гри.

- Найближчий суперник - «Зоря». Що можна сказати про нинішніх луганчанах? Була можливість подивитися у справі цю команду?

- Сказати звичайними футбольними штампами - хороша команда, серйозний суперник - було б недостатньо. Там є хлопці, з якими ми ще разом грали, коли я був в оренді в «Зорі», а це говорить про їх зіграність та взаєморозуміння, без чого неможливо грати на гарному рівні. Їхня дуже високого рівня гра в Лізі Європи є тому підтвердженням, як і перемога над «Шахтарем».

- За «Зорю» свого часу ти провів півтора сезони. Що запам'яталося? І чи залишилось щось спільного з тієї пори до сьогоднішнього дня?

- Запам'яталося... Напевно, це був непростий період для нового президента та керівництва «Зорі», побудова інфраструктури клубу, по-футбольному боєздатної команди. Тоді ми разом з хлопцями, починали створювати новий добротний колектив. Це зараз легко говорити про минуле, а тоді це була серйозна робота і закладка фундаменту на майбутнє. Ось воно і настало, майбутнє, де команда вперше за дуже тривалий час в Чемпіонаті України потрапила до зони Ліги Європи, а потім показала дуже хороший рівень гри. Так прикро, що «Зоря» не пройшла у груповий турнір, та й суперник був досвідчений, один з європейських старожилів. Але це футбол, і за це ми його любимо.

- Чи є кадрові втрати напередодні чергового поєдинку? Готує В'ячеслав Грозний якісь сюрпризи?

- Ви випадково не з тренерського штабу «Зорі»? Це жарт, але все що я можу сказати у відповідь на це питання - це вболівальникам прийти на стадіон і підтримати нашу команду, а любителям футболу Закарпаття та з інших міст включити телевізор і подивитися трансляцію матчу. Там будуть всі відповіді і про втрати гравців в командах, і безкомпромісний футбол 90+5 хвилин.

fpl.ua


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp