Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зник підозрюваний у масовому розстрілі людей на Майдані

4 жовтня 2014 р., 15:30

Цього понеділка мало продовжитись судове слухання справи.

Колишній командир спецроти "Беркута" Дмитро Садовник не повернувся додому і оголошений в розшук, повідомляє радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook, передає Корреспондент.net.

"Дмитро Садовник - підозрюваний у співучасті в масових вбивствах на Майдані - не повернувся додому в 23:00 (п'ятниці). Він оголошений у розшук", - повідомив він.

Геращенко додав, що, за словами дружини Садовника, вранці він повідомив про намір сходити в поліклініку перевірити здоров'я, однак після цього з ним не зв'язувався.

"Судам і міліції, і прокуратурі треба переглянути питання про застосування домашнього арешту. Особливо для підозрюваних у тяжких та особливо тяжких злочинах, за які покаранням може бути більше 5-ти років позбавлення волі. А також з урахуванням особистості і характеристики підозрюваного", - зазначив радник глави МВС.

Напередодні повідомлялося, що екс-беркутівця Дмитра Садівника не привезли до Апеляційного суду Києва. Під час засідання суду прокурор Олексій Донський повідомив, що слідчий, який повинен був доставити Садовника в суд, не знайшов його за місцем проживання. Пізніше на закритому судовому засіданні було прийнято рішення продовжити засідання у справі Садовника 6 жовтня.

Нагадаємо, що Генпрокуратура розслідує кримінальну виробництво за фактом масового розстрілу людей у Києві 18 і 20 лютого. У рамках розслідування були затримані ряд представників спецпідрозділу Беркут, зокрема, командир роти і ще два міліціонера доставлені в суд. Двом "беркутівцям" було обрано запобіжний захід у вигляді арешту, а стосовно командира спецроти застосували домашній арешт.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp