Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іршавські школярі небайдужі до бійців

6 листопада 2014 р., 14:03

Вони придбали для військових тепловізор

В селі Довжанське, Іршавського району Закарпатської області учні спромоглися назбирати кошти, яких вистачило на купівлю надзвичайно коштовного та необхідного військовикам приладу — тепловізору.

За допомогою проведених акцій “Купи іграшку-підтримай армію” було зібрано 1966 грн,”Подаруй квітку солдату”- 1050грн, збір макулатури-1020 грн, “Осінній ярмарок”-1050 грн, педагогічний колектив зібрав – 3450гр.Всього було зібрано 8725 гривень, до яких були долучені кошти зібрані громадою села Довге. В результаті було придбано тепловізор, доставити який на позиції наших військовослужбовців у Луганській області визвався Василь Захарків, який планує відвідати односельця Василя Боднара, який наразі проходить службу у зоні проведення АТО.

Іршавчани висловлюють подяку всім, хто долучився до благодійних акцій та щиро дякують волонтеру Наталії Зотовій за підтримку.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp