Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чим закінчились зустрічі "Карпат" та "Галичанки"

10 листопада 2014 р., 16:42

В активі двох команд по одній перемозі

7 листопада у Львові відбувся перший товариський матч, в рамках підготовки до Єврокубків, між Карпатами та Галичанкою.

Розпочався матч для ужгородок з пропущеного гола, але вже зовсім скоро карпатівки повели, проте через помилки програли першу половину гри, 11:14.

Щодо "семиметрових" - 4/2 - 2/2 (Гайович змогла відбити кидок Смбатян, а Яблонська від Стельмах)Другий тайм пройшов на рівних, але на прикінці матчу, "карпатівки", змогли вирвати перемогу від місцевої команди.

Галичанка - Карпати 25:26 (14:11)

8 листопада в спортивному залі ЛНУ ім. Івана Франка відбувся другий товариський матч між ужгородськими "Карпатами" та львівською "Галичанкою".

Ужгородська команда не змогла здолати львівських гандболісток в повторному товариському матчі.

Поступаючись в першій половині гри з рахунком 16:12, "ужгородкам" не вдалося наздогнати в рахунку львів'янок, тому фінальний свисток арбітра зафіксував на табло - 32:27.

В ході поєдинку, голкіпери "Карпат" змогли справитись з двома кидками з п'яти, із семиметрової відмітки. В першому таймі Гайович справилась з кидком від Стельмах, а в другій половині гри вже Яблонська відбила кидок від Стельмах - Гілязетдінова відбила кидок Лєбєдєвої.

Галичанка - Карпати 32:27 (16:12)

Нагадаємо, ужгородські «Карпати» в 1/16 фіналу Кубка ЄГФ зіграють з шведським клубом «Хоор 65», а «Галичанка» в 1/16 фіналу Кубка Виклику зіграє з голландською командою «Вірто Квінтос». Перші матчі обидва українські клуби проведуть на виїзді 15-ого листопада, а матчі-відповіді – 22-ого листопада вдома.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp