Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські "Карпати" віддали першість "Галичанці"

19 травня 2014 р., 14:41

В другому матчі 10 туру ЧУ з гандболу Суперліги львівська "Галичанка" змогла дати бій і тепер знову очолює турнірну таблицю.

Розпочався матч з обміну голів, хоча і вони вдавалися дівчатам не просто. Довго гандболістки боролися за лідерство в матчі і лише на прикінці першого таймі львів'янки забезпечили собі відставання “+2“. Перша половина гри завершилась з рахунком 10:12.

Другий тайм став ще напруженішим. Багато хибили при виході один в один обидві команди, хоча найбільша заслуга в цьому голкіперів львів'ян Гелязетдінової та ужгородки Гайович.

Наприкінці гри "карпатівки" змогли наздогнати суперника 14:14, і на мить здалося, що цей шанс ужгородки не прогавлять, але в атаці не змогли реалізувати декілька моментів на що львівська команда відповіла голами. В другому таймі команди забили всього 5 та 7 голів, але це не завадило "Галичанці" перемогти.

"Карпати" - "Галичанка" 15:19 (10:12)

"Карпати":Артемчук, Гайович, Сумарока; Семаль 5/2, Уманець 3, Кот 3, Мигович 1, Кильч 1, Лєбєдєва 1, Цубина 1, Лезінська, Тарасова, Лазарєва, Руснак.

Далі цікавіше, тепер слід очікувати рішення про місце проведення завершального з'їздного туру на якому і вирішиться доля чемпіонства. Нагадаємо про те, що 23 травня команда Бориса Петровського в першому матчі позмагається з херсонською "Дніпрянкою", а от 24 травня знову зустрінеться з львівською "Галичанкою", де ми зможемо побачити боротьбу за золоті нагороди чемпіонату України сезону 2013/2014.

Перший матч з львівською "Галичанкою", який відбувся у п’ятницю, "карпатівки" виграли з рахунком 21:18.
ГК "Карпати"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp