Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородка ледь не вбила свого чоловіка

12 листопада 2014 р., 13:24

Спочатку наробила біди, а потім подумала

Прикрий випадок стався днями, близько 14-ї години, в одному з будинків по вулиці Багратіона. 

Під час сімейної сварки, жінка встромила ніж у спину свого чоловіка. На щастя чоловік залишився живим. Зараз міліціонери з’ясовують обставини події. 

Отримавши повідомлення, не гаючи часу, за вказаною адресою, виїхали слідчо-оперативна група та працівники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції. З’ясувалося, що тілесне ушкодження 55-річний господар, отримав від своєї 53-річна дружини, під час сімейної сварки. Зі слів жінки, чоловік прийшов додому напідпитку. Через, що між ними виникла сварка, яка невдовзі переросла у штовханину. 

Згодом, чоловік схопив кастет, і вдарив ним жінку. У відповід, вона вхопила зі столу кухонний ніж, та вдарила ним чоловіка у спину. Побачивши, що накоїла, викликала швидку медичну допомогу. Після чого, потерпілого було доставлено до лікарні. 

Загроз його життю не має. Потерпілий знаходиться в медзакладі на лікуванні. 

З місця пригоди вилучено – ніж та металевий предмет, схожий на кастет. Дані предмети направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області. Перевірка триває, з'ясовуються всі обставини даної події. 
Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp