Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мешканець Берегова порізав людей у кафе

16 березня 2016 р., 12:40

Рецидивіст

За принципової позиції Берегівської місцевої прокуратури слідчим суддею Берегівського районного суду обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб мешканцю м. Берегово, підозрюваному у хуліганстві вчиненому із застосуванням холодної зброї (ч.4 ст. 296 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 5 березня, закарпатець, будучи в стані алкогольного сп’яніння, в кафе на Берегівщині, з хуліганських спонукань, у співучасті з невстановленими слідством особами, умисно наніс ножем удари трьом відвідувачам кафе. Відвідувачі отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості, - повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Правопорушника негайно було затримано правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України.

З`ясувалося, що стосовно затриманого в Берегівському районному суді вже перебуває кримінальне провадження за яким він обвинувачується у вчиненні аналогічного кримінального правопорушення.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 296 КК України – хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчинене групою осіб, із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень.

Санкцією ч.4 ст. 296 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 7 років.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp