Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські педагоги стали учнями

15 листопада 2014 р., 15:00

Їх вчили бути психологами

а базі Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти днями відбувся обласний інструктивно-методичний семінар із проблеми «Психологічний супровід виховного процесу». Семінар організовано кабінетом координаційно-методичної діяльності (відповідальна - Сивохоп В.І.), обласним центром практичної психології та соціальної роботи ЗІППО за участі Чобані Р.Р., начальника відділу позашкільної освіти та виховної роботи департаменту освіти і науки ОДА. 

До участі у роботі семінару були запрошені методисти районних/міських відділів/управлінь освіти, які відповідають за виховну роботу, а також керівники методичних об’єднань заступників директорів шкіл з виховної роботи. 

Відкрила роботу семінару Палько Т.В., директор Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти, яка окреслила основні завдання методичної служби у підвищенні якості освіти учнів. Про шляхи ефективної взаємодії практичного психолога та соціального педагога з педагогами-виховниками йшлося у доповіді Лемак М.В. - старшого викладача кафедри педагогіки та психології інституту. Цікаві доповіді про сучасні підходи до вирішення проблеми важковиховуваності підлітків, здійснення профілактики та корекції залежностей у школярів підготували працівники обласного центру практичної психології, соціальної та корекційної роботи ЗІППО Шевчук В.В. – завідувач, та Січка В.І., методист. Під час роботи круглого столу порушувалися актуальні проблеми управління виховним процесом сучасної школи та вироблено рекомендації щодо поліпшення методичного супроводу виховного процесу та діяльності класного керівника в ЗНЗ. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp