Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Уряд віддав Закарпаттю 40 мільйонів, що мали піти на соцвиплати в Луганську область

1 грудня 2014 р., 21:20

Крім Закарпаття, перепало грошей іще 4 регіонам

Кабмін перерозподілив 198,72 млн грн субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям, призначених для Луганської області. Гроші, згідно з розпорядженням Кабінету міністрів України №1162-р, яке оприлюднено на офіційному урядовому порталі, поділять між Дніпропетровською, Закарпатською, Київською, Рівненською та Черкаською областями.

Згідно з документом, субвенції на суму 198 719 000 грн. розподілені між областями таким чином: Київській області перенаправлено 66,65 млн. грн., Рівненської - 53,11 млн. грн., Закарпатській - 39,49 млн. грн., Дніпропетровській - 22,19 млн. грн., Черкаській - 17,27 млн. грн.

Нагадаємо, Кабмін з сьогоднішнього дня перестав виплачувати пенсії та соцвиплати мешканцям неконтрольованих української владою територій.

Час Закарпаття






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp