Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті підсумують результати проекту «Карпатський туристичний шлях»

8 грудня 2014 р., 15:33

До участі у фінальній конференції передбачається залучення представників регіональної та місцевої влади, які відають питаннями туризму, профільних туристичних підприємств, організацій та окремих експертів

11 грудня року у конференц-залі готельно-ресторанного комплексу «Камелот», (с. Кам’яниця, Ужгородського району) відбудеться фінальна конференція у рамках транскордонного проекту «Карпатський туристичний шлях 2», Грантова Угода №HUSKROUA/1001/013 від 07.06.2012р. Програми транскордонного співробітництва ЄІСП Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013рр, - повідомляє Прес-служба облради.

Даний проект реалізовувався комунальним підприємством «Агентством регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття» Закарпатської обласної ради», Агентством підтримки регіонального розвитку Кошице та Східнословацьким музеєм. Проект орієнтований на зміцнення позиції Карпатського регіону у туристичному секторі в рамках Європи шляхом гармонізації процесу розвитку туризму на місцевому/регіональному та транскордонному рівнях, підвищення конкурентоспроможності Карпатської туристичної індустрії на ринку ЄС та розбудова партнерської туристичної мережі. 

Метою конференції є підведення підсумків реалізації проекту, висвітлення напрацювань і досягнень проекту, у тому числі, презентація моделі організації розвитку туризму в Закарпатті на основі опрацювання експертів, інноваційного підходу до надання музейних послуг, іноземного досвіду та учасників тренінгів, презентація досвіду європейських країн щодо координації і маркетингу сфери туризму на регіональному рівні і стратегічного підходу до розвитку галузі. Захід проходитиме за підтримки Закарпатської обласної ради та Закарпатської обласної державної організації. 

Офіційним організатором заходу є комунальне підприємство «Агентство регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття» Закарпатської обласної ради». До участі у фінальній конференції передбачається залучення представників регіональної та місцевої влади, які відають питаннями туризму, профільних туристичних підприємств, організацій та окремих експертів із сусідніх країн та інших областей України, а також районів Закарпатської області. 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp