Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вечірнє дозвілля мукачівців завершилося крадіжкою зброї (ФОТО)

11 грудня 2014 р., 09:00

Бо платити за постріли в тирі юнаки не захотіли.

Троє неповнолітніх мукачівців вирішили розважитись у тирі, який розташований у самому центрі м.Мукачева. Проте коли почули, що ці «забавки» не безкоштовні, то викрали пневматичний револьвер вартістю близько 1500 гривень і втекли.

Із заявою про крадіжку пневматичного револьвера зі стрілецького тиру «Тир-М» звернувся підприємець. На час крадіжки, коли до приміщення тиру зайшло троє юнаків, там була лиш жінка-консультант.

Вечірніми гостями виявились студенти одного з мукачівських училищ. Юнаки прийшли в тир постріляти, та коли дізнались, що ця послуга платна, вирішили… викрасти пневматичну зброю. Зловмисники зімітували вимкнення електроенергії, а коли світло нібито з`явилось, хлопці, сміючись, вийшли з приміщення. Тільки коли юнаки пішли, жінка виявила відсутність зброї і одразу ж викликала правоохоронців.

За кілька днів, перевіривши зібрану інформацію, передивившись камеривідеоспостереження у центральній частині міста, оперативники карного розшуку Ярослав Мартин та Артур Ганькович вийшли на слід юних зловмисників. Троє юнаків, які проживають у мікрорайоні міста «Підгоряни» і навчаються в одному з навчальних закладів, наперед домовились викрасти пневматичний револьвер. Після крадіжки хлопці сховали зброю на даху новобудови у мікрорайоні, де проживають.

Там револьвер і знайшли працівники міліції.

За даним фактом слідчий міського відділу відкрив кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває досудове розслідування.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp