Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В нагороду за співпрацю зі сепаратистами закарпатець зустрічатиме схід сонця за гратами

29 травня 2014 р., 15:38

Закарпатець, який, змовившись з російськими сепаратистами, намагався дестабілізувати ситуацію на Закарпатті, тепер перебуватиме за гратами. За співучасть у контрабанді зброї він може отримати до 12 років в’язниці.

Прокуратурою Закарпатської області оголошено 36-річному мешканцю Берегова, про те що він підозрюється в переміщенні через кордон України з приховуванням від митного контролю, боєприпасів за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 201 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що берегівчанин, по телефону домовився з невстановленою особою з Італії, контрабандою доставити на територію України боєприпаси.

Посилку із трьома гранатами та тисячею доларів США, італієць заховав серед продуктів харчування у коробку з пральним порошком, та відправив мікроавтобусом, що прямував до України.


Відтак чоловіку, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 201 КК України, загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією предметів контрабанди та з конфіскацією майна.
Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp