Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники краю зібралися, аби знати як працювати (ФОТО)

23 грудня 2014 р., 17:21

На зхасіданні розглянули три важливі питання.

23 грудня відбулося засідання та відеоконференція Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Також у нараді взяли участь: заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Михайло Рівіс, заступник начальника Управління ДСНС Глєб Бурковський та керівники ряду інших структурних підрозділів облдержадміністрації й Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса.

 

На порядку денному розглядалося три питання. Перше стосувалося затвердження Плану основних заходів центральних і місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування щодо підготовки до пропуску льодоходу, повені та паводків у 2015 році. Далі йшлося про стан пожежної безпеки у висотних будівлях та спорудах підвищеної поверховості.

Оскільки Закарпаття входить до регіонів зі значним водним навантаженням, окремо було заслухано доповідь заступника голови Закарпатської облдержадміністрації Михайла Рівіса. Він зазначив, що наразі в Закарпатській області створено оперативний штаб, діяльність якого пов’язана із моніторингом паводкової ситуації. Також підготовлено шість механізованих бригад, забезпечується матеріальний резерв відповідних паливно-мастильних та сипучих матеріалів тощо. Також в області функціонує автоматизована система щодо відслідковування паводкової ситуації. Закарпатська область тісно співпрацює з Угорською стороною. На даний час проходять консультації щодо спільного моніторингу паводкової ситуації та захисту населення і території від паводкових вод на території обидвох країн. В цілому Закарпатська область та служби життєзабезпечення до ліквідації різного роду надзвичайних ситуацій, пов’язаних із пропуском льодоходу та весняної повені у зимовий період, готові.


Також на засіданні комісії обговорювалася підготовка та затвердження Плану роботи Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на 2015 рік.


У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp