Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Юнак пішов до лісу і... втратив свідомість

29 грудня 2014 р., 14:10

Саме це прикрість не дозволила йому повернутися додому.

28 грудня у лісі в Перечинському районі зник 16-річний хлопець. Близько 14:00 він пішов у ліс за пізніми грибами й узяв із собою домашніх кіз. Коли о 17-ій годині юнак не повернувся додому в м. Перечин, родичі вирушили на пошуки зниклого.

Три брати й сусіди хлопця прочісували ліс до самого ранку. Тільки о 04:55 29 грудня люди, не знайшовши юнака, подзвонили до служби порятунку «101». У пошуковій операції взяли участь бійці 1-ї державної пожежно-рятувальної частини та Аварійно-рятувального загону спеціального призначення, міліціонери Перечинського РВ УМВС, працівники кінологічної служби УМВС та місцеве населення – усього 67 людей та 2 собаки кінологів. Разом вони обшукали чималу площу лісу, аж до меж Ужгородського та Березнянського районів.

О 10:45 29 грудня зниклого хлопця було знайдено однією з пошукових груп. За словами юнака, напередодні під час прогулянки він впав, вдарився головою і втратив свідомість. Отямився тільки вночі, у темряві не зміг зорієнтуватися у місцевості й вирішив заночувати просто в лісі. Його доправили додому, медичної допомоги хлопець не потребував.

Читайте також:
Юний закарпатець заблукав у лісі










У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp