Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хто створив нафтові озера у Ракошині? (ФОТО)

28 грудня 2014 р., 16:56

Міліціонери відкрили провадження за фактом вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст.292 Кримінального кодексу України.

До Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про витік нафти у с.Ракошино Мукачівського району. Дві великі плями розміром 10х3 м. виявлено у дворогосподарствах та колодязях місцевих мешканців. 

{g}

Позавчора близько 16-ї години до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції звернулась заступниця сільського голови смт. Ракошино Мукачівського району, яка повідомила, що у двох сусідніх дворах ракошинців виявлено темні плями, ймовірно через витік нафти. На місце події виїхали правоохоронці міськвідділу, працівники Державної служби з питань надзвичайних ситуацій та інші компетентні служби, які ліквідовували наслідки та з`ясовували причини витоку нафтопродукту. 

Першочергові заходи реагування було проведено одразу. Однак комісія продовжує свою роботу, щоб з`ясувати причини, усунути наслідки витоку нафтопродукту й убезпечити місцевих мешканців від екологічного лиха. 

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.292 Кримінального кодексу України (Пошкодження об`єктів магістральних нафто-, газо- та нафтопродуктопроводів). Правоохоронці проводять слідчо-оперативні заходи з метою встановлення особи, яка здійснила несанкціоноване втручання до нафтопроводу, який пролягає на відстані близько двох кілометрів від дворогосподарств, де виявили витік нафти, - повідомили в Мукачівському МВ УМВС.

мсисисми 28.12.2014 17:12 IP: 11.143.54.37
так хто ж створив ці кляті плями?

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp