Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Ракошині 23-річний юнак вбив чоловіка (Фото 18+)

5 лютого 2016 р., 13:06

Йому інкримінують вчинення двох кримінально караних діянь

4 лютого на лінію 102 надійшло повідомлення від чергового фельдшера с.Ракошино Мукачівського району. Медик повідомив про смерть 37-річного односельця, труп якого з проламаною головою він виявив у будинку по місцю проживання.

На місце події прибула слідчо-оперативна група районного відділення поліції. Правоохоронці встановили, що напередодні ввечері 23-річний ракошинець навідався в гості до потерпілого. За чаркою горілки між гостем та господарем будинку виникла суперечка. П’яний гість схопив дерев’яну палицю і почав нею лупцювати господаря та його 44-річну співмешканку. Після чого пішов додому.

Господарі полягали спати, а наступного дня жінка побачила, що її співмешканець мертвий. Перелякана жінка побігла до сусідів, аби ті викликали «швидку».

Лікар констатував смерть чоловіка. Його побита співмешканка з тяжкими тілесними ушкодженнями госпіталізована до реанімаційного відділення Мукачівської районної лікарні.



Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві. Стосовно 23-річного мешканця с.Ракошино відкрито кримінальні провадження відразу за двома статтями Кримінального кодексу України: ст.115 ч.1 (Навмисне вбивство) та ст.121 ч.1 (Нанесення тяжких тілесних ушкоджень). Знаряддя скоєння злочину – дерев’яну палицю вилучено.

Зловмисника поміщено в ізолятор тимчасового тримання Мукачівського відділу поліції. За скоєне йому загрожує до 15 років тюрми, - повідомляє Відділ комунікації ГУ НП України в Закарпатській області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp