Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міліціонери просять допомогти знайти "мисливців" за іноземними номерами

13 січня 2015 р., 09:38

Щодня до мііціонерів надходять повідомлення про скручування іноземних номерів з автівок та записки із вимогою "викупу", залишені для власників.

Тільки за одну ніч на території Перечинського та Великоберезнянського районів більше десяти легкових автомобілів залишилися без реєстраційних номерних знаків. Інформація за заявами потерпілих про крадіжки автомобільних номерів чи не щогодини надходила до чергової частини Перечинського райвідділу міліції. Всю інформацію слідчі райвідділу внесли до Єдиного обліку та Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією – стаття 185 Кримінального кодексу України. 

Залишити свій автомобіль ночувати на подвір'ї багатоповерхівки чи просто на узбіччі вулиці – звична справа, адже не кожний має у власності гаражне приміщення для свого чотириколісного друга, зате кожний сподівається знайти свій автомобіль вранці цілим і неушкодженим. Та цього ранку кілька власників автівок чекала неприємна несподіванка - відсутність обох номерів на їх автомобілях, які, до того ж, зареєстровані за кордоном. 

Наразі правоохоронці проводяться всі необхідні оперативно-слідчі дії з метою встановлення осіб зловмисників. 

Керівництво Перечинського райвідділу міліції звертається до громадян з проханням надати будь-яку інформацію щодо осіб, які можуть бути причетні до скоєння даних кримінальних правопорушень. Можливо, хтось став мимоволі свідком вказаних подій, або володіє записом відео реєстратора транспортного засобу щодо осіб-зловмисників та автомобіля, на якому вони пересувалися. Будемо вдячні за співпрацю. Разом з цим, не залишайте свої автомобілі на ніч в неосвітлених містах. Надійний замок на гаражі теж допоможе вберегти ваше майно та авто від злочинних посягань. 
Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp