Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпаття просуватиме туризм на "Go - Regiontour 2015" у Чехії

14 січня 2015 р., 15:31

Представники туріндустрії Закарпаття вперше прийматимуть участь у туриському ярмарку "Go - Regiontour", що пройде 15 - 18 січня 2015 року, у місті Брно.

Ярмарок "Go - Regiontour" у чеському місті Брно збере експонентів, що діють у сфері туризму, професійних асоціацій та некомерційних організацій.

За словами керівника "Турінформ Закарпаття" Олександра Коваля, для Закарпаття представлення на ринку Чеської республіки є принциповим, оскільки нас поєднує спільна історія та кордони минулого.

Чеські організації, за останні роки вклали значні ресурси в розбудову туристичного потенціалу елементів інфраструктури туризму Закарпаття.

Окремо слід відзначити й співпрацю з чеським краєм Височина, співпрацю між факультетом туризму УжНУ, та університетом міста Їглава.

В Закарпатті промарковано десятки кілометрів шляхів, по гірським районам, туристи з Чехії люблять подорожувати Закарпаттям, а ми чекаємо на них і у 2015 році. Саме з цією метою, на "Go - Regiontour 2015" у місті Брно будуть налагоджуватись нові звязки з учасниками туристського ринку Чехії. - повідомив керівник "Турінформ Закарпаття" Олександр Коваль.

Як повідомив менеджер "Гранд готелю Пилипець" Василь Пукман, у 2014 році, було відкрито нові туристичні маршрути навколо околиці гори Гемба та водоспаду Шипот, що в Міжгірському районі, які були промарковані чеськими та закарпатськими волонтерами. За його словами:

Чеські туристи, що їдуть на Закарпаття, як правило їдуть в Колочаву, та все частіше мандрують стежками Воловецького та Міжгірського району. Приємно, що бізнес, в особі "Гранд готелю Пилипець" став замовником та долучився до процесу маркування туристських стежок, тим самим сприяв розвитку туристської інфраструктури краю.

Ще цікавіше, що презентація туристичних маршрутів "Гранд Готель Пилипець – Боржавські полонини" у травні 2014 року відбулась за участі надзвичайного та повноважного посла Чеської Республіки в Україні п. Івана Почуха.

Довідка: Туриський ярмарок "Go - Regiontour 2015" у місті Брно є найбільшою презентацією туристичної індустрії з акцентом на регіони в Центральній Європі. Також, Regiontour є ключовим проектом для підтримкивнутрішнього і в'їзного туризму в Чеській Республіці.

Головна концепція виставки REGIONTOUR: комплексна презентація можливостей проведення вільного часу, пезентаційні прес-конференції туристичних регіонів різних держав, спеціалізовані семінари, що охоплюютьтематики сільського туризму, пішохідного туризму, концепцій якості менежменту і послуг, проблематикипідприємництва в готельному та ресторанному бізнесі.

Велика увага в супровідній програмі буде приділено темам велотуризму, поломництву та освіті в галузі туризму.Новинкою виставки стане RegFoodFes - фестиваль регіональних делікатесів: повернення до традицій і їх зростаюче значення буде підкреслено фольклорну виступами і масштабної ярмарком ремесел.

Виставка "Go - Regiontour" знову стане місцем міжнародних торгових зустрічей туроператорів і турагентств -MEETING POINT, де традиційно презентується понад 90 туристичних напрямків, велика кількість транспортних компаній, галузевих асоціацій з ряду країн і пропонується багата атрактівность супровідна програма.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp