Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Банки-зігріванки - презент бійцям від небайдужих з Рахівщини

20 січня 2015 р., 14:40

Креативлять, аби зігріти захисників

Банки-зігріванки роблять з банок з-під консерв, яких за свята назбиралося чимало. Про це у мережі Фейсбук пише волонтер Рися Фабяк.

"Мій "свічний заводик" потихеньку запрацював і з Божою допомогою перших 80-ть баночок-зігріваночок для наших рідненьких солдатів видав. Якийсь би європейських еколог видав мені грамоту за переробку сміття ), але то вже після ПЕРЕМОГИ.) 

Трохи спізнилася із збором утиля в селі, всі все викинули, отож допомогли волонтери з Бичкова - забезпечили тарою і дали трохи недопалків свчок. Усе в нашому житті не обходиться без Божої допомоги, так із свічками, хтось молився біля них за Божу допомогу, а тепер вони помагатимуть солдатам. Греко-католицька громада села Ділове дала мені для переробки недопаки свічечок кілограмів так біля 10-ти. Дякую їм за це.Подальшу роботу по виготовленню цих дешевих горілок продовжу після відгуків з передової" - пише Рися Фабяк.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp