Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Губаль закликав молитися за тих, хто зараз перебуває у пеклі війни

31 січня 2015 р., 20:00

Очільник краю коротко розповів про що говорили на нинішній нараді.

Сьогодні була особливо важлива селекторна нарада. Питання, які в спілкуванні з головами ОДА всіх регіонів порушували представники Адміністрації Президента та Міноборони – найактуальніші: безпека держави. У тому числі йшлося і про мобілізацію. Процес складний, роботи багато. Про справи на Закарпатті в деталях повідомимо найближчим часом, інформацію ж, про яку йшла мова нині, не можна розголошувати. 

Скажу лише таке: говорячи до влади у Києві, сказав про потребу відновлення посад військових комісарів у районах, де їх не залишилося (після "укрупнення" комісаріатів, коли, до прикладу, з двох утворили один, об’єднавши райони та скоротивши штати) та звернувся з приводу 128-ї бригади, яка зараз на найгарячішому рубежі фронту. Степан Полторак наголосив, що вони тримаються більш ніж гідно, і Закарпаття може бути горде цим формуванням. Пан міністр подякував області за мужніх вояків і підкреслив, що командування їх відзначає, а також в курсі справ та діє відповідно до ситуації. Ми ж усі тут, на Закарпатті, пишаємося нашими хлопцями, бажаємо їм триматися та молимося за них. - написав очільник краю на своїй сторінці у "Фейсбук"


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp