Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородців запрошують поринути у світ риб

6 лютого 2015 р., 10:32

Вікриється виставка вже цієї неділі.

Виставка відбуватиметься за адресою: Ужгород, кафе-бар "Акваріум" (вул.Л.Толстого, 46, нижній зал 

Відвідати експозицію можуть всі охочі – вхід на виставку вільний і безкоштовний. Поза будь-яким сумнівом, виставка буде однаково цікавою як для дорослих, так і для дітей.

У вільному доступі на виставці будуть і брошурки, з яких початківці зможуть отримати і початкові знання щодо облаштування водного дивосвіту у власному помешканні.

Виставка триватиме до 22 лютого, коли відбудеться нагородження переможців, котрих, заради об’єктивності, визначатиме професійне журі з Харкова. Але висловити свою думку щодо представлених робіт зможуть і відвідувачі заходу. Зазначивши на спеціально підготовлених папірцях із зображеннями рибки номер акваріума, дизайн якого припав до вподоби найбільше, і вкинувши їх до спеціальної скриньки, вони спільно визначать переможця в номінації глядацьких симпатій.

По завершенні виставки деякі з виставлених на ній робіт можна буде придбати, або замовити тому чи іншому учасникові конкурсу оформлення власного домашнього чи офісного акваріума. - повідомляють організатори на сторінці у "Фейсбуці"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp