Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові покажуть Закарпаття через об’єктив будапештського фотографа

24 лютого 2016 р., 12:02

Відкриття виставки сьогодні о 15:00.

24-го лютого громадська організація «Pro Cultura Subcarpathica» організовує в Берегові специфічну виставку із закарпатської фотосесії Ласла Веґа.

Фоторепортер журналу «Magyar Nemzet» («Угорський народ») взяв участь в «Стипендіальній програмі ім. Йожефа Печі» для фотомитців, у рамках якої близько року систематично відвідував Закарпаття, щоб увіковічити будні місцевих жителів. Він фотографував як мобілізованих солдатів, траур у сім’ях та біженців зі Сходу України, так і пересічних людей. Цією фотосесією Ласло Веґ у своїй категорії (фоторепортаж, газета) виборов перше місце на одному з найпрестижніших світових конкурсів – 73-му «Pictures of the Year International».

До фотографій закарпатські та угорські письменники, поети та любителі літератури написали індивідуальні рефлексії, які можна прочитати в рамках інтерактивної екскурсії на виставці.

Початок: 15:00 за середньоєвропейським часом.
Місце: Культурний центр імені Шандора Фодо (горище Коледжу Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ).

Kárpátalja.ma


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp