Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Директора Мукачівського аграрного колледжу визнали винною, але відповідати перед законом вона не збирається (ВІДЕО)

9 лютого 2015 р., 18:36

Справа тягнеться вже більше шести років. Так і строки давності зійдуть

Вироком Мукачівського міськрайонного суду директора Мукачівського аграрного колледжу Надію Балаж визнано винною у вчиненні кримінальних злочинів передбачених ч. 1 ст. 190 КК України, шахрайство - заволодіння чужим майном шляхом обману.

Також її звинувачують у порушенні ч. 3 ст. 358 КК України, тобто -використання завідомо підробленого документа.

"Разом з тим, громадянка й досі обіймає посаду директора ВП НУБіП "Мукачівський аграрний коледж" і уникає кримінальної відповідальності у зв'язку з закінченням строку давності притягнення до кримінальної відповідальності. Цивільний позов Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України "Мукачівський аграрний коледж" про стягнення з директорки - 11 616 грн. 78 коп. у відшкодування завданих матеріальних збитків, завданих злочином, суд залишив без розгляду, через відсутність обвинувачувальної сторони", - розповів заявник Валерій Воронов.

За його словами, справа тягнеться вже більше шести років, 13 місяців тривав судовий розгляд, пише Голос Карпат.

"Зараз громадянку Балаж визнано винною, але вона навіть не компенсує державі завдані нею збитки, і не понесе покарання за скоєння кримінального злочину. Нам, заявникам, навіть не видають копії рішення суду, яке потрібне для того, ми могли боротися далі, щоб зняти з неї "липове" звання кандидата наук, та звільнити з посади директора коледжу", - розповів Валерій Воронов.

Нагадаємо, вперше колишні працівники коледжу Валерій Воронов та Магдалина Ладжун звернулись до СБУ, міліції та прокуратури у цьому питанні ще у 2009 році.

Крім того, Надію Балаж звинуватили також в тому, що вона намагається сховати від відповідальності свою доньку, винуватицю смертельного ДТП 22 листопада. Та в стані алкогольного сп'яніння у ніч на 22 листопада на автомобілі збила кілької людей, які взяли участь у Хресному ході на Ужгородщині. Тоді водійку звільнили з Мукачівської ЦРЛ. Проте згодом на відкритому судовому засіданні в Мукачеві за позовом Наталії Балаж до Мукачівської центральної районної лікарні суд вирішив визнати її звільнення неправомірним, поновити її на роботі та стягнути на її користь заробіток за весь час вимушеного прогулу.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp