Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Наталію Балаж з винуватиці трагічної аварії роблять постраждалою (Відео)

17 червня 2015 р., 20:20

Адвокати будь-якими правдами і неправдами виправдовують свого клієнта. Буде чергове слуханнями з новими "пом’якшуючими" фактами справи

Учора відбулось судове слухання по справі мукачівської лікарки Наталії Балаж. Державного захисника змінили у зв’язку з хворобою попереднього представника прокуратури. 

Судове слухання проходило досить напружено,адвокати обвинуваченої весь час сварилися з прокурором. Як повідомили у "Спеціальному контролі", знову було допитано свідків Подебрія, Присташа, Голубку та саму Наталію Балаж. 

Інспектор Голубка вкотре зазначив, що від лікарки було чутно запах алкоголю,а коли є летальні випадки то обов’язковою є процедура проходження освідчення на вміст алкоголю. 

Адвокати Балаж будь-яким чином намагаються "відмазати" свою клієнтку. Не дивним буде і те ,що на наступне засідання буде представлено і довідку про поганий зір лікарки, котра смертельно травмувала людей під час хресної ходи. 

Наступне судове засідання заплановано на 26 червня на 10.00. Допоки головуючий на процесі суддя Ужгородського міськрайонного суду Олег Придатчук оголосив перерву. Відео із зали суду очікуйте згодом.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp